Negen dikke billen en een puist

Parool, 29 maart 2010

De billen waren een stuk groter dan de opkomst, zaterdag bij The Real Big Ass Parade in The Sand.

“’T is binnen droog man,” zei een jongen op de winderige hoek bij The Sand, de feestverhuurdoos achter station Sloterdijk. Zo leeg en saai dat er om één uur ’s nachts alweer groepjes mensen naar buiten kwamen. Terwijl de billenshow pas om een uur of half twee zou beginnen. De jongen probeerde zijn twee kaarten, à 25 euro per stuk, te slijten. Maar behalve een verkeersregelaar was er bijna niemand.

Nieuwe urbanevenementenorganisatie D-Four had negen dikbillige beroemde modellen en video vixens uit Amerika overgevlogen voor The Real Big Ass Parade. Gegarandeerd geheel natuurlijk, ‘geen silliconen, staat er in de contracten’. Buffie The Body, beroemd geworden door met haar indrukwekkende billen in clips bevallig tegen rappers op te rijden, zou de host van de avond zijn.

D-Four bestaat anderhalf jaar, en wil het ‘anders doen dan al die andere urbanorganisaties die heel veel promotie maken voor evenementen maar dan helemaal geen goed contract met de artiest blijken te hebben,’ zei een van de jongens van D-Four, die niet met zijn naam in de krant wil. Het was hun eerste evenement in Amsterdam, en de artiesten waren er. Ruim anderhalf uur later dan gepland kaatste de schorre stem van Buffie The Body, gekleed in een kuis groen jurkje, tegen de vlakte van beton. Veel meer publiek dan de handjes vol bezoekers van donkere kerels met gouden tanden, een net te dikke witte dertiger die danste in zijn eentje en twee meisjes die op de muziek afkwamen, waren niet gekomen.

Voordeel was dat iedereen een plekje aan de catwalk kon bemachtigen. Ook de twee jongens die voor vijftienhonderd euro een VIP-tafel hadden geboekt daalden af om met hun camera en telefoon de trillende billen vast te leggen. Negen konten in verschillende lingeriethema’s. Een jaren tachtig veter-constructie, tijgerprint afgezet met gouden pailletten, een badpak met veel gaten, netkousen met een string erboven. En steeds enorme billen. Enorme dijen. Met enorm veel cellulitus. Maar de buiken vrij strak. Terwijl Buffie The Body af en toe riep ‘keep your hands to yourself’ tijgerden de vrouwen om beurten over de catwalk. Draaiden hun billen, benen iets gespreid, op ooghoogte richting publiek. Buffie riep nog eens de website van de betreffende dame. Porno actrice Olivia O’Lovely, met zwart korsetje, liet zich niet afremmen door de twee puisten in haar bilspleet en liet haar pronkstukken zakken richting grote ogen en camera’s.

En toen was het alweer voorbij. De dames bleven nog nonchalant hun billen zwiepen op het podium, een van hen klemde een 7-Up flesje tussen haar hammen en onderwierp de constellatie aan een centrifuge, maar niemand werd verleid tot een lapdance. Ineens zag iedereen weer dat beton, en voelde het feest afgelopen. Bij de uitgang werden dvd-flyers uitgedeeld voor het feest Sexy Bag. ‘Where urban meets porn’.

Na plaatsing van het stuk was er verwarring bij Stanley Bisch, die zegt toch echt de enige eigenaar van D-Four te zijn. En zegt de billenparade helemaal niet georganiseerd te hebben. Vivian, wiens telefoonnummer op de flyer stond en mij daags voor het evenement vertelde over D-Four, heeft volgens Bisch helemaal niets met D-Four te maken. Behalve dan dat D-Four wat promo deed voor de slecht bezochte The Real Big Ass Parade, de kaartverkoop regelde en de enige D-Four eigenaar Stanley Bisch er draaide. Hier het statement van Stanley Bisch:

Via een kennis kwam ik op het stuk in het Parool betreffende The Big Ass Parade in the Sand van afgelopen zaterdag. Ik zag dat mijn bedrijf daar verschillende malen (negatief) werd genoemd. Dit betreur ik uiteraard zeer, omdat ik niet meegeholpen heb met de organisatie van het evenement zelf. Ik heb op het evenement gedraaid en ik heb de kaartverkoop verzorgd via de Free Record Shop en mijn eigen ticketshop op www.d-four.nl.
De organisatie heeft mij alleen gevraagd de kaartverkoop te doen en voor hem te draaien deze avond, net zoals de promotie voor het event ook weer door een andere externe organisatie gedaan werd. Ik ben D.Four in oktober 2009 begonnen en geef alleen events in Zeeland en Belgie. Ik ben een eenmanszaak en doe ook alles alleen.
Ik werk op dit moment alleen samen met Luxe c’est chic(Belgische organisatie) en met SoSolid (Meet The Streets) zal ik enkele events doen in een discotheek in Zeeland.

6 gedachtes over “Negen dikke billen en een puist

    • liedewij zegt:

      tuurlijk: ‘dat hebben we niet afgesproken, ik weet niet of dat kan hoor, dat is niet de bedoeling. Anders moet je vanavond even checken met grrllakrjal;fadja;f.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s